Choď na obsah Choď na menu

Pamätáte si na jemnú herečku z Divokých koní Moniku Šagátovú? Takto vyzerá dnes!

13. 5. 2017

Mladučkú Moniku Šagátovú (25) spoznali diváci vďaka jojkárskemu seriálu Divoké kone, kde hrala lásku herca Jána Dobríka. No po tom, ako seriál skončil, skončila na obrazovkách aj ona. Až doteraz. Včera sa objavila v súťaži Dobre vedieť! a všetkým takmer vyrazila dych!

 

Brunetka sa dostala do povedomia divákov ako hlavná hrdinka v seriáli Divoké kone. Tam hrala nenápadnú romantickú hrdinku. No v súkromí mala za sebou už rôzne sexi fotenia. No aj na tých záberoch pôsobila vždy dievčensky. No tí, ktorí včera pozerali markizácku šou Dobre vedieť!, ostali poriadne prekvapení. Medzi hosťami sa objavil herec Matúš Kvietik a práve spomínaná Monika Šagátová. A tá sa na seba takmer nepodobala!

 

foto: TV Markíza, Dobre vedieť!

 

V markizáckej šou sa objavila s novou farbou vlasov, novým účesom a viacerí ju takmer ani nespoznali. Dokonca aj ľudia na stránke Dobre vedieť! na Facebooku sa dopytovali, koho to vlastne majú v štúdiu. Nuž, ale musíme uznať, že táto zmena jej naozaj veľmi prospela! Dievčatko je totiž preč a ľuďom sa predstavila ako skutočná dáma.

 

foto: TV Markíza, Dobre vedieť!

 

autor: dd

zdroj: pluska.sk

 

Náhľad fotografií zo zložky Dobre vedieť