Choď na obsah Choď na menu

Monika Šagátová: Môj život je jeden kolotoč

7. 5. 2015

Napriek tomu, že seriál Divoké kone už beží na obrazovkách televízie JOJ, pre herečku Moniku Šagátovú je nakrúcanie stále rovnako náročné, ako v prvý deň.

"Každým dňom je to iné. Sú iné texty, no poctivo sa pripravujem. Nikdy som to nebrala na ľahkú váhu. Každý deň je pre mňa akoby prvý," prezrádza sympatická herečka.

 

Škola, texty, pľac

Neoddýchne si, ani keď nie je na pľaci. "Máme to v intervaloch, že točím dva dni, potom voľno, štyri dni, voľno," opisuje.

Keď natáča štyri dni, má to ešte náročnejšie. "Doobeda točím, potom letím do školy, následne domov. Učím sa texty. Pár hodín sa vyspím a opäť na nohy," popisuje svoje dni plné povinností.

 

Z70tbldd

 

Monika, podobne ako postava, ktorú hrá, ešte stále študuje, kontrétne na VŠMÚ v Bratislave. Pochádza z malej dedinky pri Nitre a úloha v seriáli je pre ňu prvou prácou pre kamerami. Zatiaľ som si zahrala malé postavičky v divadlách, v divadle - Slovenskom národnom divadle a dá sa povedať, že to je všetko,‟ povedala sympatická herečka pre portál TV Joj. Sympatická dievčina priznáva, že herectvo bolo pre ňu veľkým snom už od detstva. K splneniu zámerov ju podľa vlastných slov dostala cieľavedomosť. Napriek tomu, že Monika zatiaľ oslávila len dvadsiate druhé narodeniny, do kolektívu ostrieľaných hercov zapadla a ako sama hovorí: „Kolegovia sú super, veľmi mi držia palce a je tu taká príjemná atmosféra.‟

 

5leenbey

Monika v inscenácií Dotyky a spojenia