Choď na obsah Choď na menu

Kráska z Divokých koní po skončení seriálu: Bez titulu aj bez práce

31. 1. 2016

 

Monika Šagátová (24) dala zbohom vysokej škole, ale žiadny kšeft za tým nie je. Prerušila štúdium herectva, namiesto toho sa vrátila na konzervatórium.

Možno sa z nej stane pani učiteľka.

 

Brunetka sa dostala do povedomia divákov ako hlavná hrdinka v seriáli Divoké kone. Vďaka tejto príležitosti sa mladej herečke otvorili dvere do sveta šoubiznisu a začala zapĺňať stránky časopisov. Monika otvorene priznáva, že popularita jej pomohla.

 

Iccipoi0

 

„Určite v suverénnosti v komunikácii s ľuďmi a odviazanosti. Teraz mám väčšiu sebaistotu. Predtým som bola neistá. Medzi ľuďmi, ktorých nepoznám, som málo hovorila. Nemala som problém stretávať sa s ľuďmi a komunikovať s nimi, ale nie na profesionálnej úrovni.“ Predstaviteľka seriálovej Hany si musela zvyknúť aj na čiastočnú stratu súkromia, čo síce považuje za negatívnu stránku popularity, ale vie, že k práci herečky to patrí.

 

Bude učiteľka? Keď Monika začala nakrúcať seriál, študovala na VŠMU a teraz už mohla byť titulovaná ako bakalárka. Lenže hviezda Divokých koní sa namiesto toho vrátila na konzervatórium, kde si dokončuje dvojročné pedagogické minimum. Monika sa tak nespolieha iba na hereckú kariéru, ale je možné, že začne učiť. „V budúcnosti to nevylučujem, no teraz asi ešte nie. Keď si raz poviem, že to chcem robiť, mám na to papier,“ hovorí s úsmevom.

 

Kl8kfsws

 

To, prečo prerušila vysokoškolské štúdium, sa jej veľmi vysvetľovať nechce. „Je to komplikované, bolo by to nadlho, keby som mala rozprávať, čo všetko sa udialo a prečo som sa takto rozhodla. Teraz je to takto a od budúceho roku mám v pláne opäť začať štúdium,“ hovorí o svojich študentských plánoch.

 

A ako je na tom s tými hereckými? „Oddychujem po seriáli, ktorý sme natáčali rok a pol. Momentálne nemám žiadne pracovné ponuky, ktoré by ma oslovili. Venujem sa škole,“ tvrdí herečka a dodáva: „Teraz sa chcem venovať najmä divadlu a keby prišla nejaká divadelná ponuka, bola by som rada.“

 

C35v14yu

 

Autor: Šarm/MARTINA KORBAŠOVÁ